Skip to content Skip to footer

REZERVĂRI

Rezervările căsuțelor din MOON se pot realiza online, direct, pe site-ul www.moon.ro, pe booking.com, prin email (relax@moon.ro), telefonic (0747.133.460).

Rezervare va fi considerată efectuată numai după ce oaspetele primește confirmarea rezervării din partea resortului MOON și numai în limita disponibilității resortului.

ANULĂRI SAU DEVANSĂRI ALE REZERVĂRILOR

Anularea rezervărilor se efectuează sunând la numărul 0747.133.460 sau prin email la relax@moon.ro, specificând motivul anulării. Anularea se poate efectua numai cu acordul resortului, în baza solicitării oaspetelui, transmisă resortului, oaspetele înțelegând si acceptând faptul că dacă anulează la mai mult de 3 zile de la efectuarea plății, va pierde avansul achitat.

Avansarea sau devansarea rezervărilor efectuate se poate efectua numai cu acordul prealabil al resortului, în baza solicitării oaspetelui, transmisă resortului, oaspetele înțelegând si acceptând faptul că, solicitarea sa de avansare sau devansare a sejurului va fi acceptată de resort numai în funcție de disponibilitatea rezervărilor din acea perioadă.

În cazul în care oaspetele a rezervat un pachet special și dorește avansarea sau devansarea rezervării sale, într-o perioadă în care resortul nu are disponibil acel pachet special și/sau ofertă specială, oaspetele înțelege și acceptă faptul că, fie se prezintă în perioada în care oferta/pachetul special/special achiziționată/achiziționat de el este oferită/oferit de resort, fie pierde integral avansul achitat către resort, dacă un astfel de avans a fost perceput și achitat, în atare situație neaplicându-se regulile de mai sus, privind avansarea sau devansarea sejurului la solicitarea oaspetelui, într-o perioadă în care resortul are căsuțe disponibile.

Toate rezervările vor fi confirmate final și realizate condiționat de plata în avans a ½ din contravaloarea serviciilor comandate de oaspete.