Skip to content Skip to footer

Jupiter Special Concept

7 căsuțe cu totul speciale, fiecare având design de interior unic în resort

Poziționare ideală în resort

Te bucuri de view-urile marca Moon, din cele mai înalte puncte alte resortului.

Design de interior unic

Fiecare căsuță are propriul design de interior, ce nu se mai găsește în alte căsuțe din resort.

Alegi în funcție de stare

Indiferent de mood-ul tău, sigur există o căsuță care ți se va potrivi.

Swipe în partea dreaptă pentru a vedea toate căsuțele

All White

Puritatea designului la întâlnire cu armonia naturii.

Eleganță pură, liniște și confort. Căsuța All White este o oază de pace, concepută pentru a se completa perfect cu peisajul uimitor, unde aerul curat este la el acasă. Cu un design minimalist, fiecare element este gândit să accentueze simplitatea sofisticată și luminozitatea.

Alpin

O escapadă rustică în inima munților.

Căldură montană și confort. Alpin este un sanctuar pentru iubitorii muntelui. Cu elemente din lemn, țesături groase și un design ce amintește de cabanele montane, este o invitație la relaxare și reconectare cu natura. Ideal pentru cei care caută să scape de agitația urbană și să se bucure de simplitatea vieții la munte.

Boho

Un spațiu unde arta întâlnește libertatea spiritului.

Stilul Boho combină confortul cu creativitatea artistică. Vă veți simți înconjurați de un ambient relaxat și inspirațional. Cu accente etnice și decoruri pline de culoare, fiecare element al designului este o invitație la visare și relaxare. Această căsuță este o retragere perfectă pentru cei care își doresc să experimenteze un stil de viață liber și neconvențional.

English

O experiență de neuitat în stilul nobil britanic.

Eleganță britanică și rafinament, un tribut adus stilului clasic englezesc. Cu tapiserii elegante, mobilier din lemn masiv și accente sofisticate, fiecare detaliu este ales pentru a evoca o atmosferă distinsă și confortabilă. Perfectă pentru cei care apreciază clasicismul și tradițiile.

Forest

Un colț de rai pentru cei care caută refugiul în brațele naturii.

Imersiune completă în natură. Căsuța Forest vă aduce mai aproape de esența pădurii, cu tapete ce redau peisaje verzi și detalii rustice. Designul interior este gândit pentru a crea o atmosferă caldă și reconfortantă, aducând în interior frumusețea și liniștea pădurii. Aici, fiecare moment petrecut este un omagiu adus naturii.

Luxury

Luxul și eleganța într-un simfonie de gust și rafinament.

Opulență și sofisticare. Căsuța Luxury este epitomul luxului și confortului. Cu designuri elegante, materiale de calitate superioară și detalii impresionante, fiecare element este ales pentru a oferi o experiență de neuitat. Ideal pentru cei care caută rafinament și exclusivitate într-un cadru natural deosebit.

Traditional

O oglindă către sufletul românesc, plin de culoare și căldură.

Cultura românească prinde viață. Căsuța Traditional este un omagiu adus tradițiilor și meșteșugurilor autohtone. Decorată cu motive populare, mobilier tradițional și textile autentice, fiecare căsuță este o poveste despre rădăcinile și valorile românești. O experiență autentică pentru cei care vor să descopere frumusețea tradițiilor noastre.